Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι RACER X με τους SPARTANS

Συνένωση της αγωνιστικής ομάδος των SPARTANS, με την αγωνιστική ομάδα RACER X EXTREME RACING με στόχο την ισχυροποίηση και ανταγωνιστικότητα, καθώς και την καλύτερη και αποδοτικότερη ανάπτυξη των πιλοτικών τεχνικών αλλά και της προβολής και τελικής καταξίωσης των αθλητών που θα στελεχώσουν την SPARTANS RACER X. 


Το καινούριο μοντέλο της επαναστατικής και νεοσυσταθείσας ομάδος που δημιουργήθηκε προάγει καινούριες προπονητικές μεθόδους, νέες μορφές ανάπτυξης τεχνικών καθώς και συνθηκών αγώνα κατά την διάρκεια της εξάσκησης. 

Μελέτη και ανάπτυξη των τυχόν αδύνατων σημείων των πιλότων της δουλεύοντας με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και με όλους μαζί δημιουργεί στην ουσία αγώνες σε κάθε εκπαίδευση με στόχο την εξοικείωση των οδηγών σε συνθήκες πίεσης όπως στον πραγματικό αγώνα, ώστε να είναι πανέτοιμοι σε προσπεράσεις, επαφές και ατομική στρατηγική, πραγματοποιώντας κατ' επιλογή επιθετική η αμυντική οδήγηση. 

Οι παλαιοί τρόποι μόνον του χρονομέτρου και της παρακολούθησης των ασκούμενων κατά την διάρκεια της προπόνησης από τα pits δεν έχει θέση στον αγωνιστικό, επαναστατικό και πρωταθληματικό τρόπο λειτουργίας της SPARTANS RACER X, παρά μόνο σε πολύ νέους αθλητές, χωρίς προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία. 

Νέες τεχνικές ενδυνάμωσης αλλά και ασκήσεις δύσκολου ελέγχου, κατά την διάρκεια της οδήγησης, δημιουργούν δυνατούς και επίμονους πιλότους, με αυτοπεποίθηση και τέλειο έλεγχο του καρτ. 

Η συνεργασία ανάμεσα στους πιλότους και την ομάδα, τους τοποθετεί στο επίκεντρο της συνολικής προσπάθειας, μάλιστα δε αναζητά από τους πρωταγωνιστές της, την επικοινωνία και την σωστή πληροφόρηση για ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

Επιδιώκει την συνεχή τεχνική πληροφόρηση των αθλητών της, ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, ώστε να μπορούν να καθοδηγήσουν και να πληροφορήσουν το υποστηρικτικό τους team, στις σωστές επιλογές καθώς και στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αποκλείει συνεργάτες μηχανικούς οι οποίοι αρνούνται να συνδράμουν ψυχή και σώματι στην προσπάθεια των πιλότων τους. 

Δεν δέχεται κατηγορίες οδηγών, αλλά προσπαθεί μονίμως και αδιαλείπτως να προσαρμόσει τον τεχνικό εξοπλισμό στον εκάστοτε πιλότο, αναλόγως με τον μοναδικό τρόπο που οδηγεί. 

Επιλέγει και χρησιμοποιεί τον καλύτερο εξοπλισμό χωρίς συμβιβασμούς η εμπορικό συμφέρον, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές της, να αποκομίσουν την πολύχρονη εμπειρία των μελών της στο εξωτερικό, η να κάνουν την επιλογή της αρεσκείας τους. 

Προσπαθεί να συγκρατήσει το κόστος χαμηλά, ώστε οι πιλότοι να μπορούν να συμμετάσχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για την απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας. 

Θέλει να πρωταγωνιστήσουν οι πιλότοι της στις κατηγορίες που αγωνίζονται και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πραγματοποιηθεί αυτό. 

Τέλος καλύπτει την προβολή και αναγνώριση των πιλότων της, μέσα από τα πολλαπλά της site που σκοπό έχουν την προώθηση των αθλητών μας, την προβολή των προσπαθειών τους, καθώς και την προστασία των πιλότων μας από τυχόν παραπληροφόρηση η αλλοίωση των αποτελεσμάτων.

Spartans - Racer X

Related

news 6169238732671257715

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item