Βάθρο και στο P.I.C.K. 2014 για τους Racer X

Παρόλο που οι άτυχες στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές στο 6ο P.I.C.K. Πάτρας, η 3η θέση του Μυλωνά Αθανάσιου στην κατηγορία DD2 Masters ανέβασε τους Racer X για άλλη μια φορά στο βάθρο.Στην κατηγορία των διτάχυτων καρτ έτρεξαν για τους Racer X ο Στράτος Γαλανόπουλος και ο Μυλωνάς Αθανάσιος.

Ο Γαλανόπουλος που ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα από τις πρόσφατες επιτυχίες του, κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση στα χρονομετρημένα αλλά τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό από χτυπήματα που δέχθηκε αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει. Στον ημιτελικό λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό και ενώ ήταν στην πρώτη θέση δέχθηκε αντικανονικό χτύπημα που δεν τιμωρήθηκε από τους κριτές και με το καρτ διαλυμένο κατάφερε οριακά να τερματίσει 6ος.
Στον τελικό κάνοντας μια απίθανη εκκίνηση βρέθηκε από 6ος στην δεύτερη θέση αλλά πάλι δέχθηκε ένα χτύπημα που τον οδήγησε σε νέο έξοδο και οριστική εγκατάλειψη από τον αγώνα. 
Παρά τις εγκαταλείψεις του όμως η γενικότερη παρουσία του έκλεψε την παράσταση στην κατηγορία του καθώς όλοι αναγνώρισαν την οδηγική ανωτερότητα του.  

Ο Γαλανόπουλος Στράτος
Ο Μυλωνάς έδειξε από την αρχή ότι ήρθε στην Πάτρα για να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία. Ο δεύτερος ταχύτερος χρόνος γενικής στα warm up μόνο έκπληξη δεν ήταν. 
Στα χρονομετρημένα κατέκτησε την 9η θέση γενικής και βρέθηκε να ξεκινάει τον ημιτελικό από την μέση του grid. Στον 3ο γύρο του ημιτελικού όμως εγκατέλειψε από μια επαφή που είχε και αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον τελικό της Κυριακής από την τελευταία θέση (18η). Στον τελικό πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση έφθασε μέχρι την 8η θέση γενικής και την 3η θέση της κατηγορίας Masters DD2 ανεβαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο του P.I.C.K.

Ο Μυλωνάς Αθανάσιος στον τελικό

Στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ πήραν μέρος για τους Racer X, ο Ασημακόπουλος Χρήστος και ο Ζουμπουρλής Ραφαήλ.

Ο Ασημακόπουλος στην 4η συμμετοχή του στο P.I.C.K. Πάτρας αντιμετώπισε αρκετά μηχανικά προβλήματα με αποκορύφωμα την εγκατάλειψη από σασμάν λίγο πριν τον ημιτελικό όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Στα χρονομετρημένα κατέκτησε την 10η θέση και στον τελικό κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση.

Ο Ασημακόπουλος Χρήστος στον τελικό της Super

Ο Ζουμπουρλής στην παρθενική του συμμετοχή στο P.I.C.K. κινήθηκε ταχύτατα κατακτώντας την 9η θέση στα χρονομετρημένα και την 6η θέση σε ημιτελικό και τελικό κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ανάμεσα στους κορυφαίους πιλότους της κατηγορίας στην Ελλάδα.

O Ζουμπουρλής Ραφαήλ στον τελικό της Super

Το team των τεχνικών των Racer X επάνδρωσαν ο Κώστας Χατζής, ο Στέφανος Χαλεπλίδης, ο Γιώργος Δρακόπουλος, ο Άγγελος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Χειμαριός. 

Επόμενος αγώνας για τους Racer X στις 26/10 για τον 3ο αγώνα του D Cup 2014 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Καρτόδρομο των Αφιδνών.

Related

races 1882534222089459873

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item