Νέος θρίαμβος των Racer X στο 3ο Rotax Max Challenge 2014

Συνέχισαν την παρουσία τους στα βάθρα οι πιλότοι των Racer X και στο 3ο RMC 2014.H μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε από τον Στράτο Γαλανόπουλο που κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία Rotax Max Senior επικρατώντας εμφατικά των αντιπάλων τόσο στον τελικό όσο και στον ημιτελικό πετυχαίνοντας και τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα. 
H εντυπωσιακή επικράτηση στην Rotax Max Senior οδήγησε τον πιλότο των Racer X στην 5η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος της κατηγορίας ανάμεσα σε 22 πιλότους. 


Ο Στράτος αγωνίστηκε και στην κατηγορία των DD2 όπου κατέκτησε την 5η θέση γενικής στον τελικό της κατηγορίας κατακτώντας και την 2η θέση του πρωταθλήματος των DD2, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους παγκόσμιους τελικούς της Rotax στην Βαλένθια.


Ο Χρήστος Ασημακόπουλος επικράτησε για 3η φορά φέτος στην κατηγορία RM1 κατακτώντας παράλληλα και την 5η θέση γενικής στην κατηγορία Masters των διτάχυτων καρτ. 
Ο πιλότος των Racer X έκλεισε την φετινή του πρώτη παρουσία στο Rotax Max Challenge κατακτώντας την 4η θέση στην βαθμολογία της κατηγορίας Masters των DD2 και τον τίτλο του πρωταθλητή στα RM1.  


Related

RMC 1216086104263709043

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item