Με 5 πιλότους οι Racer X στο P.I.C.K. Patras 2014

Δυναμική θα είναι η εμφάνιση των Racer X στο P.I.C.K.Patras 2014 που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27/28 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης της Πάτρας συμμετέχοντας στις τρεις από τις πέντε κατηγορίες του θεσμού με πέντε πιλότους.


Στην κατηγορία Rotax Max Senior θα πάρει μέρος ο Πλιάτσικας Παναγιώτης από το Αγρίνιο και με όπλο την εμπειρία του από τα προηγούμενα P.I.C.K. θα επιδιώξει να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί με στόχο σίγουρα την πρώτη πεντάδα και γιατί όχι μια θέση στο βάθρο.

Στην κατηγορία των DD2 MAX συμμετέχει ο Στράτος Γαλανόπουλος που στην 2η συμμετοχή του στο P.I.C.K. στοχεύει με αξιώσεις σε μια θέση στο βάθρο του τελικού καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα.

Στην ίδια κατηγορία συμμετέχει και ο Αθανάσιος Μυλωνάς όπου θα επιδιώξει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο με την κατάκτηση της 3ης θέσης της κατηγορίας.

Στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ συμμετέχει ο Χρήστος Ασημακόπουλος όπου θα πάρει μέρος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο P.I.C.K. 
Με όπλο την εμπειρία του σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια από τις πιο θεαματικές κατηγορίες του θεσμού.

Στην ίδια κατηγορία συμμετέχει και ο ταχύτατος εξατάχυτος πιλότος Ζουμπουρλής Ραφαήλ από την Λάρισα όπου μετά την καλή του εμφάνιση στο Βουλγάρικο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να είναι η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα.


Related

races 6865303427844275431

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item