Προπόνηση των Racer X στο Καρτόδρομο των Αφιδνών 23/8

Οι πιλότοι των Racer X, Γαλανόπουλος Στράτος και Ασημακόπουλος Χρήστος προπονήθηκαν στο Καρτόδρομο των Αφιδνών το Σάββατο 23/8 ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σεπτεμβρίου.Ο Στράτος Γαλανόπουλος δοκίμασε τον νέο διτάχυτο κινητήρα που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα του 3ου Rotax Max Challnege για την κατηγορία των DD2 όπου διεκδικεί την πρώτη θέση στην βαθμολογία και την πρόκριση στους παγκόσμιους τελικούς της Rotax στην Βαλένθια της Ισπανίας. 
Ο Στράτος θα πάρει μέρος στον ίδιο αγώνα και στην κατηγορία Rotax Max 125.

Στην προπόνηση του Σαββάτου δοκίμασε για πρώτη φορά και εξατάχυτο καρτ με ιδιαίτερη επιτυχία κάτι που έβαλε σε σκέψεις τους υπεύθυνους αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας για την συμμετοχή του στην κατηγορία Super του 3ου αγώνα του D Cup που θα γίνει τον Οκτώβριο.
Ο πιλότος των Racer X φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα του εξατάχυτου καρτ που δοκίμασε κάτι που οδήγησε και στην γρήγορη προσαρμογή του.


Ο Χρήστος Ασημακόπουλος προπονήθηκε με εξατάχυτο καρτ καθώς προετοιμάζεται τόσο για το P.I.C.K. 2014 όσο και για τους δύο επόμενους αγώνες του D Cup στην κατηγορία Super παρόλο που ο επόμενος αγώνας του είναι για το Rotax Max Challenge στην κατηγορία RM1 των διτάχυτων καρτ.


Related

training 8465701807167742452

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item