Ακάθεκτοι οι Racer X μετά τον αγώνα της Καλαμάτας

Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, οι αγωνιστική ομάδα των Racer X συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, μετά και τον 2ο αγώνα του D-CUP στην Καλαμάτα.

Η αγωνιστική ομάδα των Racer-X συνέχισε απτόητη τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, στον 2ο αγώνα του D-CUP 2014, με τον πιλότο Χρήστο Ασημακόπουλο να συμμετέχει στην κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ, πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση.

Παρά την σοβαρή έξοδο που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου, τις ζημιές στο καρτ και τον ελαφρύ τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, ο πιλότος μας κατάφερε με άλλη μια σταθερότατη εμφάνιση να κατακτήσει δύο πέμπτες θέσεις σε ημιτελικό και τελικό, συνεχίζοντας να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. 

Με την επίδοσή του αυτή, ο πιλότος μας βρίσκεται στην 2η θέση της Super, απέχοντας μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή!

Ο έτερος πιλότος της ομάδας μας, Στράτος Γαλανόπουλος, που θα έπαιρνε μέρος στην κατηγορία Senior, δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στον αγώνα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Ευχαριστούμε πολύ την χορηγό εταιρεία Racing Star-Sparco Club για την στήριξή της και τον άρτιο αγωνιστικό εξοπλισμό που μας παρείχε σε έναν ακόμα επίσημο αγώνα την φετινή σεζόν!

Racer XRelated

races 8146844458266663727

Supporters

Επομενοι αγωνες

3/5 D Cup - Patra

Kartnews.gr

Racer X Official Fan Club


item